etc/temp/ Fejlesztőház - bevezeto

Mire való az üzenőfal (vendégkönyv)?

Bárki írhat véleményt a FejlesztőHázról, az órákról, a szakemberekről. Üzenőfalként is használhatjuk, ahol feltehetitek kérdéseiteket egymásnak, a többi szülőnek és a FejlesztőHáz szakembereinek. Várunk ötleteket is, hogy a családok miként éreznék még jobban magukat nálunk, mit csinálhatnánk másképp!

Remélem, hogy nagyon sokan írnak majd az üzenőfalra és ezzel is személyesebbé válik honlapunk!

Üzenet: *
Üzenet küldése
Kesjár Erika
2020.08.05 12:43:26
Kedves Terapeuták!
A kisfiam tavaly Szabó Edinához járt falmászásra, de úgy tudom, ő szeptembertől már nem tart foglalkozást. Érdeklődnék, hogy ki veszi át az terápiát, és hogyan tudnék vele kapcsolatba lépni.
Köszönöm a segítséget!

NellieMut
2020.08.05 03:22:02
Ку!. Кто знает где по божеской цене купить инертные материалы? Нерудные материалы?

Щебень Ротково

Подскажите что достать: гравий мешок

доставка песка


Предствительство компании: https://vk.com/nerudnyematerialyspb

Видео: ПЕСОК ЩЕБЕНЬ ГРУНТ ЩПС ПГС ОТСЕВ КУПИТЬ Порожек (Ленинградская область) - ДОСТАВКА!
С карьера - Щебень Песок Грунт Отсев ЩПС ПГС Гравий - купить с доставкой - Нурма - выгодные цены!
Смотри - ПЕСОК ЩЕБЕНЬ ГРУНТ ЩПС ПГС ОТСЕВ КУПИТЬ ПЕСОК ЩЕБЕНЬ ГРУНТ ЩПС ПГС ОТСЕВ ГРАВИЙ КУПИТЬ Узигонты - ПРОДАЖА С ДОСТАВКОЙ! - НИЗКИЕ ЦЕНЫ - ОТЛИЧНОЕ КАЧЕСТВО! Где лучше купить нерудные строительные материалы не дорого?

tags: Щебень Песок Грунт Отсев ЩПС ПГС Гравий - купить с доставкой - Копорье - не высокие цены, своевременная доставка!
Básti Krisztina
2020.08.04 22:44:08
Kedves Fejlesztőház!
Kislányom augusztus 9-én lesz 6 hónapos.
Kb 4,5 hónapos kora óta fordul hátról hasra, de segítség nélkül csak balra. Jobb oldalra 1-2 alkalommal láttuk magától, de jó ideje csak segítséggel. A segítség annyiban merül ki, hogy a lábát elindítjuk, aztán már magától megy. Hasról hátra pár alkalommal magától ment, de azt is inkább segítséggel. Kell aggódnom, hogy a mozgása elmaradott? Ha igen, mit javasol? Lehet, hogy nem is fogja tudni magától? Ez előrevetít valamilyen jövőbeli problémát? Vagy van még ideje? Mikorra kellene ezeket magától tudnia?
A gyerekorvosunk 5 hónapos korában azt mondta, még van ideje, a dévényesünk szerint nincs gond, majd menni fog.
Előre is köszönöm a választ.
Alexsef
2020.08.04 14:33:42
Здравствуй!

Иной раз не терпится отдохнуть и бесплатные песни александр нередко в тему, то есть тут мне помогает музыка...
за прослушиванием текст песни литл биг я могу быть более 2х часов подряд

Так оно ростовцева слушать бесплатно песни при душевном звуке делает своё дело и музыка 2019 года тоже
Всякий избирает место где слушать аудио онлайн, и я избираю https://clck.ru/Pecad

Главное преимущество этого аудио сайта, что он не требует регистрации и смс

Вы наверное тоже знаете где есть песня папа?
Благодарю!

Теги: музыка слушать онлайн песни 2020, самые свежие новинки музыки, луна песни скачать бесплатно, река песня слушать, песни хиты лета скачать бесплатно

https://clck.ru/PedKZ песни юрия

https://bit.ly/3gWGXlZ

музыка из сериалов
Benedekné Mónika
2019.11.27 11:01:07
Kedves Fejlesztőház!
Azzal a problémával fordulok önökhöz, hogy 2 hónapos babámnak izom letapadása van nem akar nagyon jobbra fordulni inkább csak a bal oldalt kedveli, a kérdésem az lenne hogy az ártáblázatban mit nézzek, illetve milyen lehetőségek közül lehet válogatni, mit lehet tenni.
Köszönettel, és üdvözlettel,
Mónika
2019.11.27 15:15:28

Kedves Mónika! Egy általános fejlődésvizsgálatot javasolnék, ahol javaslatot tudunk tenni a terápiára és az otthonit tornát illetően. Általában valamilyen manuális technikára szükség van kiegészítve aktív feladatokkal. Fejlődésneurológus szakvizsgálatát is javasolnám Önöknek.
Bognár Izabella
2019.11.15 12:33:21
Üdvözlöm!

Ugyanaz a problémám mint az alattam írónak, sehogy nem tudom Önöket utólérni.
Hogy tudom felvenni Önökkel a kapcsolatot?

Köszönettel:
Bognár Izabella
2019.11.21 13:04:39

Kedves Izabella! Bízom benne időközben sikerült kapcsolatba lépnie velünk. Az elérhetőségek menüpont alatt tud választani, hogy melyik, Önhöz legközelebbi Fejlesztőházat keresi. Az egyes Fejlesztőházak oldala alatt általában több csatornát is talál, melyeken keresztül elér bennünket. Ha telefonált és nem tudtuk felvenni, valószínűleg a kolléga foglalkozást vezetett, amit lehetősége nyílik igyekszik minden nem fogadott hívást visszahívni. Türelmét köszönjük!
Horváth Zoltán
2019.11.13 16:27:22
Jó napot kívánok!
Ki van írva, hogy érdeklődtünk telefonon, de semmilyen szám nincs megadva! Amit kidob a Google 70es számot pedig senki sem veszi fel! Mi a teendő kedves fejlesztő ház??
2019.11.21 13:01:28

Kedves Zoltán! Ellenőriztem, az Elérhetőség menüpont alatt tud választani, hogy melyik Fejlesztőházat szeretné elérni. Mindegyik oldalon van telefonszám megadva. Kérem ezeken keresztül próbálja felvenni velünk a kapcsolatot. A központi telefonszámunk (Újbudához tartozóan) 0670-7015515. Előfordulhat hogy a kollégák nem tudják azonnal felvenni, valószínűleg éppen gyermekekkel foglalkozást vezetnek. De minden beérkezőhívást igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt visszahívni.
Balogh jozsefne
2019.10.12 19:03:53
Udv
Baloghnè vagyok ès èrdeklődnèk hogy unokámnak álitolag levan tapadva az izma a válánál.
Most megyünk a napokba neurologiára aki eldönti kell e torna.
Ha igen tudnának foglalkozni unokámmal.
Ès ha igen mennyibe kerülne.
2019.10.30 09:21:39

Kedves Nagymama, foglalkozunk már egészen kicsi gyerekekkel is. Várjuk meg a neurológiai véleményt, az elérhetőségek között pedig megtalálja annak a háznak az elérhetőségét, amelyik legközelebb van Önökhöz. Az árak menüpont alatt minden intézményünknek fent van az árlistája. Várjuk Önöket szeretettel: a FejlesztőHáz csapata
Ráczné Mórocz Éva
2019.06.14 11:13:13
Németországból érkező iker 5 hónapos unokáimnak keresek mozgásfejlesztő gyógytornászt. Tud valaki segíteni?
Köszönettel:Ráczné
2019.10.30 09:23:31

Kedves Nagymama, a III., XI., XX., XIV., XV. kerületben is vannak intézményeink. Kérjük az elérhetőségek között keressék ki az Önök számára legközelebbit és telefonos egyeztetés után tudjuk fogadni a kicsiket. Üdvözlettel: a FejlesztőHáz csapata
Forgóné Tóth Rita
2019.01.29 13:06:35
Jó Napot.
Étkezéssel kapcsolatos problémám lenne.16 hónapos kisfiam alig van néhány dolog amit megeszik,nem is hajlandó semmit megkóstolni,ha a szájába teszem egyből kiköpi,se gyümölcs se zöldség se felvágott.Tudnának ebben segíteni
2019.03.15 17:51:03

Kedves Rita! Első tanácsadást javasolnék, mert a témát nagyon érdemes átbeszélni. Nem mindegy pl. hogy jelenleg szopik e, mennyit.... Érdekes lehet az arc izomtónusa, nem e hypoton... ? Van e bármilyen szenzoros zavarra utaló tünet? Valóban szükség van e terápiára?