Balogh Andrea

Konduktor – tanító diplomámat a Semmelweis Egyetem Pető András Karon, Óvodapedagógus diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem meg 2018-ban.

Mindemellett kiegészítő Kinesio Tape, Trigger Point Masszázs, Megtartott Primitív Reflexek Következményei képzéseken vettem részt.

Hat évvel ezelőtt egy képzés által látogattam el a Pető Intézetbe, ahol első pillanattól kezdve tudtam, hogy gyermekekkel és megsegítésre szoruló felnőttekkel szeretnék foglalkozni.

Pár évvel később szaktudásom bővítésére volt lehetőségem mind magán, mind állami szegregált illetve integrált szférában. Külföldi szakmai (Németország, Hollandia) gyakorlatok és munkavállalás által tágíthattam látókörömet, jártasságot szereztem a komplex (Szenzoros terapeutákkal, gyógytornászokkal, manuál terapeutákkal, gyógypedagógusokkal dolgoztam együtt.)  fejlesztésben.

Az életemben meghatározó szerepet tölt be a gyermekek fejlesztése, már csecsemőkortól, egészen a felnőtt korig.  Gyermekekkel, szülőkkel, szakemberekkel való kooperáció életerőt ad és minden pillanatban motivál. Hivatásom legszebb eleme a szeretet, amit a gyermekektől és szeretteiktől kapok.

A hollisztikus szemlélet fenntartásához szükséges a szakmai fejlődés. Munkám során fontosnak tartom a naprakész szaktudás meglétét, így teszek érte, hogy a komplexitást biztosítani tudjam, ennek érdekében folyamatosan képzem magam.