Babafejlesztő DVD sorozat 1-3.

A fejlesztő tornát egészséges, normál fejlődésű gyerekeknek és szüleiknek ajánljuk. A DVD-n látható gyakorlatsor célja első sorban a mozgás-és tartásproblémák megelőzése, a gyerekek mozgásának ügyesítése, az egyensúlyuk és izomerejük fejlesztése. Egy teljes feladatsor elvégzése hatással van a gyermekek figyelmének és beszédének fejlődésére, az egyensúlyi ingerek pedig segítik az idegrendszer érését. A játékos, énekekkel, mondókákkal kísért feladatok pedig nemcsak hasznosak, szórakoztatóak is, segítenek elmélyíteni gyerek és szülő kapcsolatát. A gyakorlatsort a több mint egy évtizedes hazai és külföldi szakmai tapasztalatokkal rendelkező mozgásterapeuta, Bősenbacher Tímea állította össze, és mutatja be. A több szakterület eredményeit ötvöző fejlesztő feladatok részletes, pontos magyarázatokkal láthatók a DVDn, így a szülők könnyedén megtanulhatják őket, és bármikor otthon is tornázhatnak a gyerkőccel!

Babafejlesztő dvd 1-3.

A sorozat részei

  • Babafejlesztő 1. (3-6 hónapos kor között) Csecsemő
  • Babafejlesztő 2. (6-12 hónapos kor között) Kúszó-mászó
  • Babafejlesztő 3. (12 hónapos kor fölött) Tipegő

A feladatokat Bősenbacher Tímea, a Fejlesztőház vezetője, mutatja be a gyermekekkel. Ezúton is köszönjük a résztvevő gyermekenek és szüleiknek a segítséget! :)

A DVD-k megvásárolhatóak a Fejlesztőházakban!

Ha a lemezen található játékok tetszenek babájának, vagy kérdésé van a feladatokkal, gyermekével kapcsolatban, akkor keresse fel az Önhöz legközelebb eső Fejlesztőházat!